Notícies

Els avantatges de la bustiada per a una empresa

A més d’empresa de missatgeria a Barcelona, també és important el servei de bustiada per diferents zones metropolitanes del Llobregat i Barcelona per donar suport a les campanyes de comunicació de tot tipus d’empreses que confien en aquesta forma de màrqueting directe per aprofitar-se dels avantatges més grans que suposa bustiar amb fullets publicitaris.

Amb una gran empresa d’empresa de missatgeria a Barcelona us pots aprofitar de tots els avantatges de la bustiada. Coneix, a continuació, les cinc principals:

  • Producte tangible. Disposar d’un fullet publicitari gràcies a la bustiada fa que el consumidor quedi impactat de la publicitat, conservant i analitzant la informació quan ell ho desitgi. Disposar de manera física un missatge publicitari ajuda la companyia.
  • Permet crear amb creativitat total. A més, la companyia pot comptar amb un gran disseny i format, tot mostrant el costat més creatiu de l’empresa i ajudant a la millora de la imatge.
  • Segmentació. La bústia permet segmentar la publicitat com es vulgui: per barris, zones, carrers o fins i tot habitatges privats. El vostre abast pot arribar a aconseguir una bona adaptació a totes les necessitats i, amb una bona planificació, la campanya pot arribar a desenes de milers de clients.
  • Adaptable. La publicitat de la bústia es pot adaptar a qualsevol negoci o missatge. Disposa de grans espais on es pot comunicar.
  • Digital. És possible. Actualment el fullet es pot arribar a distribuir incorporant un codi QR amb accés a xarxes socials o website de la corporació. A més, es poden incloure promocions, donar-se d’alta a serveis oferts o productes. Es poden arribar a combinar formats diferents.

Des de Barny Missatgers t’expliquem els avantatges més importants. Amb elles podem realitzar una bustiada adaptada a les característiques de l’empresa amb un gran èxit en les campanyes de publicitat que vulguem realitzar. Consulta tots els nostres serveis.