Notícies

Com escollir el millor embalatge per al teu enviament

Hem de fer un enviament o necessitem comptar amb una empresa de missatgeria a Barcelona per al nostre negoci? Segur que aquesta guia ens podrà ser molt útil a l’hora de preparar l’embalatge adequat perquè arribi en perfectes condicions a la vostra destinació.

A més de poder informar-nos a la nostra empresa de missatgeria a Barcelona, a continuació veurem algunes claus per evitar trencaments o desperfectes en els productes que enviem. Aquestes circumstàncies es poden donar a causa de la inevitable manipulació dels paquets o del moviment del producte a l’interior de la caixa, si no està degudament subjecte.

Per començar, hem de triar quina classe de caixa s’ajusta més a les nostres necessitats: si es tracta d’un enviament de mda petita, ens pot interessar l’opció d’usar bosses de plàstic o sobres encoixinats amb plàstic bombolla, que ateses les seves dimensions són més econòmics. Si el producte que volem enviar és més gran, en funció del pes de la mercaderia podem triar caixes de diferents materials, com el cartró, lleuger i resistent; el plàstic, per a ús alimentari o industrial; o la fusta, per a productes molt pesats per als que necessitem caixes reforçades que suportin bé el pes.

Un cop haguem seleccionat la caixa, hem d’emplenar els buits entre el producte i els laterals, per fixar-lo i evitar que es mogui. Podem fer servir escuma, motlles o boletes de poliestirè, coixins de seguretat o bosses d’aire o plàstic bombolla per embolicar la mercaderia i que no pateixi danys.

El principal objectiu és que la nostra mercaderia arribi en condicions òptimes als nostres clients. Per aquest motiu, és important assegurar-se que viatjarà segura i parar una atenció especial a l’embalatge. A Missatgeria Barny un equip de professionals amb experiència ens assessorarà de quina és la forma més eficaç, segura i ràpida de fer els nostres enviaments.