LOCAL

Barny t’ofereix diferents opcions adaptades a les teves necessitats.

BARNY MOTO

Barny moto és un servei de missatgeria a Barcelona àgil, eficaç i personalitzat donant prioritat absoluta a la necessitat del client. Entrega en mà, porta a porta en un temps màxim de 20 minuts. Servei format per diverses motocicletes per atendre de la manera més òptima la necessitat de missatgeria local urgent tant en desplaçaments urbans com interurbans. Servei adient per a documentació i petita paqueteria.

BARNY COTXE

Barny cotxe és un servei pioner desenvolupat per donar solucions més econòmiques als nostres clients. Es tracta d’un servei en el que es factura per distància de desplaçament i no per hores. Servei adient per a tots els enviaments que no superin els 35 kg o bé 3 paquets de cert volum.

BARNY FURGONETA

Barny furgoneta és el servei més ràpid de transport a Barcelona. Realitzat immediatament després de la teva trucada. Disposem de diversos vehicles per oferir aquest servei de forma àgil i segura.

NACIONAL

Barny nacional ofereix un servei d’entrega en 24 hores de documentació i paqueteria de lliurament  en mà a tota la península, incloent Portugal i Andorra, a més de les Illes Balears i les Illes Canàries, garantint l’entrega en tres franges horàries: abans de les 10h; abans de les 14h i abans de les 19h.

Consulta les condicions especials per a enviaments insulars, especialment si vols realitzar un enviament a les Illes Canàries.

INTERNACIONAL

Barny internacional, creat per donar la millor oferta al nostre client, buscant la millor opció per oferir enviaments en 24-48 hores. Gestionem, revisem i controlem els teus enviaments internacionals des de la recollida fins al lliurament.