Notícies

Pautes i recomanacions per a enviaments ràpids

Pautes i recomanacions per a enviaments ràpids

Com a empresa experta en missatgeria urgent a Barcelona, volem aprofitar aquest post per compartir amb tu una sèrie de pautes a l’hora de contractar aquest servei.

El primer que has de pensar és per què t’interessa fer un enviament ràpid. Ho necessites realment? Què vols enviar? Per a alguns objectes i estris, com ara documentació, paquets petits i mercaderia fràgil, és l’opció més apropiada.

Hi ha una gran diferència entre un enviament urgent i un de corrent? Es percep sobretot a l’hora d’enviar alguna cosa a l’estranger. Si voleu que el vostre paquet arribi ràpid a un país de la Unió Europea, la missatgeria urgent és la millor opció.

Amb els enviaments nacionals, també hi ha diferència. Si vols que el paquet arribi a una hora determinada, els nostres professionals es comprometen a complir amb l’horari previst i faran tot el que estigui a la mà perquè així sigui.

Com a experts en missatgeria urgent a Barcelona, ens agradaria informar-te que a més d’escollir el servei més ràpid i eficaç, és clau que hi hagi algú esperant el paquet per poder fer el lliurament al lloc acordat. Un altre factor important és estar atents al telèfon el dia de la recollida.

Els nostres missatgers, com ja us hem dit, intenten complir sempre amb l’horari. En cas que hi hagués algun imprevist, t’avisarem.

Des de Barny Missatgers, també volem subratllar que és fonamental tenir preparat el paquet i enganxades les etiquetes d’enviament. Així es guanyarà temps quan el missatger ho hagi de recollir.