Notícies

Estrenem Nou Web

A Barny estem de celebració per l’estrena de la nostra nova pàgina web. Un portal totalment renovat en el que hi trobaràs tota la informació necessària sobre els serveis de missatgeria local, nacional i internacional d’una manera fàcil, dinàmica i intuïtiva.

Al llarg de tota la nostra història, hem anat creixent de la mà dels nostres clients escoltant les seves necessitats i en conseqüència, afegint als nostres serveis un ampli ventall d’opcions de transport des de missatgeria fins a lloguer de vaixells i vehicles d’alta gama amb conductor. Tots aquests serveis els trobaràs a la nova web estructurats d’una manera clara i ben detallada.

Aquest nou impuls de Barny inclou endinsar-nos a les xarxes socials obrint comptes a Facebook, Twitter i Linkedin on regularment anirem publicant noticies i articles relacionats amb la missatgeria a Barcelona i el món del transport en general i on volem tenir una relació interactiva i directa amb els nostres clients i seguidors. Conèixer de primera mà les opinions dels nostres clients, els seus suggeriments i les necessitats que es plantegin en cadascuna de les empreses o particulars que requereixin dels nostres serveis.

Emprenem aquest nou camí amb molta força i il·lusió oferint una comunicació integral, clara i efectiva amb la qual desitgem establir relacions professionals de gran valor entre Barny i els nostres clients i seguidors.