Notícies

Consells per empaquetar adequadament un enviament internacional

Consells per empaquetar adequadament un enviament internacional

Com a empresa de missatgeria a Barcelona, podem dir-te que per fer enviament de paquets internacionals, has de tenir en compte un aspecte molt important, l’embalatge. Això et permetrà tenir la tranquil·litat que el teu enviament viatjarà de manera segura, estarà protegit durant el trajecte i arribarà en perfectes condicions.

Primer has de tenir clar quin és el paquet que vols enviar, en conèixer les seves dimensions hauràs de buscar una caixa de la mida adequada (l’ideal és que no quedi gaire espai sobrant i tampoc vagi gaire atapeït). Per preparar l’objecte pots folrar-lo en paper bombolla o amb escuma, tot dependrà de com sigui de fràgil o resistent l’article que has d’enviar. En ficar-lo a la caixa pots emplenar-lo amb paper periòdic o similars, que no pesin gaire. Per acabar has de segellar-la del tot amb l’ajuda d’un zel fort.

En cas que sigui una mudança, pots aprofitar quan estiguis empaquetant per fer una neteja exhaustiva i treure tot el que ja no utilitzes. A les maletes que viatjaran amb tu només hauràs de portar allò imprescindible i has d’enviar per missatgeria la resta de coses, seguint els consells anteriors perquè estiguin perfectament embalats. Recordeu que tot ha d’anar etiquetatge i amb la documentació en regla. En qualsevol cas, per enviar qualsevol tipus de paquet internacional, has de comptar amb una empresa de missatgeria a Barcelona que es preocupi per oferir solucions immediates.

Acudiu a Barny Missatgers, disposem de totes les eines necessàries per embalar els vostres paquets. Som una empresa seriosa, complidora i amb més de 30 anys al sector. Oferim serveis molt eficients i d’alta qualitat per satisfer les teves necessitats.